ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

(Διευκρίνιση: ντετέκτιβ είναι πρώην όρος. Νυν επίσημος όρος: γραφεία ιδιωτικών ερευνών) ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Τα γραφεία ντετέκτιβ Κώστας Σωτηρόπουλος αναλαμβάνουν υποθέσεις για ιδιωτικές έρευνες στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η εγκληματικότητα στην περιοχή των Ιωαννίνων είναι ιδιαίτερα υψηλή. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ληστειών (κυρίως ένοπλων ληστειών) και οι απόπειρες κλοπής είναι ακόμα περισσότερες. Με συντονισμένες ενέργειες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι δήμαρχοι, Φιλιατών, Πωγωνίου, Κόνιτσας και Νεστορίου, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης που έγινε στο δημαρχείο Πωγωνίου, στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Αυτό γιατί ένα μεγάλο μέρος της εγκληματικότητας προέρχεται από αλλοδαπούς που έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω των Ελληνοαλβανικών συνόρων. Άλλο ένα θέμα που προέρχεται από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα είναι η διακίνηση ναρκωτικών από τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις ιδιωτικών ερευνών μέχρι σήμερα, διατηρώντας την αξιοπιστία μας στο χρόνο, με τις μαρτυρίες των πελατών μας να αποτελούν τις καλύτερες μας συστάσεις. Τα πλεονεκτήματα μας είναι:

  • Απόλυτη Εχεμύθεια: Δεν θα μάθει κανείς στοιχεία της υπόθεσης σας
  • Διακριτικότητα: Γνωρίζουμε πως να μην γινόμαστε αντιληπτοί
  • Συνέπεια: Κάνουμε ότι συμφωνούμε και υποστηρίζουμε τον πελάτη μας καθόλη την διάρκεια της υπόθεσης του
  • Τιμή / Απόδοση: Η υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών είναι αυτό που παρέχουμε. Οι τιμές μας είναι προσιτές στον πελάτη και ανάλογες των απαιτήσεων της υπόθεσης του.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ: Περιοχές μεγάλης ζήτησης