ΙΩΑΝΝΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΗ

Υπόθεση Ιωάννας θύματος επίθεσης βιτριόλης και πού βρισκόμαστε σήμερα

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 9:30 το πρωί στη Λεωφόρο Θησέως στη Καλλιθέα, μια γυναίκα 34 ετών, ονόματι Ιωάννα, πήγαινε στην εργασία της. Ξαφνικά καθώς πήγαινε στο γραφείο της εμφανίστηκε μπροστά της μια γυναίκα με μάσκα στο πρόσωπο και της έριξε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Ο τριγύρω κόσμος μόλις είδε το περιστατικό κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Πού μεταφέρθηκε η 34χρονη;

Έπειτα η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου και οι γιατροί ανακοίνωσαν πως θα έχανε το ένα της μάτι. Ύστερα μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου και πραγματοποίησε χειρουργεία για την βελτίωση του προσώπου της. Συνολικά μέχρι στιγμής έχει κάνει 7 χειρουργεία.

Ποιες είναι οι Ενέργειες των Αστυνομικών Αρχών;

Με τεράστια ταχύτητα η αστυνομία ξεκίνησε να κάνει έρευνα γύρω από το πρόσωπο εκείνης της γυναίκας με μάσκα που έριξε τη βιτριόλι. Άρχισε να ελέγχει κάμερες από την γύρω περιοχή, για να ανακαλύψει στοιχεία που θα ξεδίπλωναν την ταυτότητα του δράστη.

Μετέπειτα στοιχεία και ύστερα από έρευνα της ελληνικής αστυνομίας, η δράστης είχε σχεδιάσει την επίθεση και παρακολουθούσε την Ιωάννα πέντε μέρες. Είχε καλέσει ταξί από καρτοτηλέφωνο στην Ακαδημίας. Συλλέχθηκαν πολλά στοιχεία για να φτάσει στο σημείο η αστυνομία να ανακοινώσει ποια είναι η δράστης, όπως τα τηλεφωνήματα, τα σημεία που εντοπίστηκε η δράστης, τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε για να φτάσει στην Καλλιθέα.

Η έρευνα σχετικά με την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι

Η δράστης, όπως αποκαλύφθηκε, δεν ανήκε στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας. Η επίθεση αυτή σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία, όπως είπε και ο 35χρονος σύντροφος της ηθικής αυτουργού. Μάλιστα ανέφερε ότι το θύμα ήταν το εμπόδιο για να εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση.

Τελικά στην 35χρονη δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Μετά από περαιτέρω έρευνες, η 34χρονη και η 35χρονη δράστης, κατάγονται από διπλανά χωριά και γνωρίζονταν χωρίς φιλικές σχέσεις.

Τι λέει η κατηγορούμενη;

Όμως σε κάθε περίπτωση η κατηγορούμενη αρνείται την επίθεση με βιτριόλη.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι υπήρχε και συνεργός που βοήθησε τη δράστη να κάνει την επίθεσή της. Προς το παρόν παραμένει στις φυλακές της Θήβας και διατηρεί το δικαίωμα της σιωπής, παραμένοντας ψύχραιμη και λιγομίλητη.

Ακόμη αναμένουμε σε περαιτέρω εξελίξεις, μέχρι να μιλήσει η κατηγορούμενη.

Τι συμβουλεύουν τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Κ. Σωτηρόπουλος;

Δείτε ποιες είναι οι προφυλάξεις που πρέπει να παίρνετε στην ιστοσελίδα του Κ. Σωτηρόπουλου